Главная | Регистрация | Вход | RSSПятница, 26.04.2024, 11:31

СОВЕТ МНОГОДЕТНЫХ СЕМЕЙ КИЕВСКОГО РАЙОНА Г.ОДЕССЫ

Меню сайта
Форма входа
Главная » 2013 » Май » 28 » Скаутский лагерь
08:44
Скаутский лагерь

З 01  по 14 серпня буде проходити традиційний всеукраїнський скаутський табір «Літні зорі 2013». Цьогорічна тема табору "Сорочинська ярмарка".

Місце проведення табору - Черкаська обл, Корсунь-Шевченківський р-н, на березі річки Рось між населеними пунктами Яблунівка і Виграїв.

До табору запрошуються православні скаути з усієї України та гості з інших скаутських організацій.  Вік учасників: підтабір для чижиків приймає дітей віком від 8 до 11, скаутські підтабори – від 12 років.

Учасники будуть проживати в наметах та в підтаборах по два – три  патрулі, облаштованих за всіма правилами гігєни та лісового комфорту.

В програмі:

- заняття з основних скаутських спеціалізацій (ТПТ, орієнтування, виживання, медицина, зв'язок, розвідництво)

- різноманітні майстерні та гуртки (плетіння, художня майстерня, поведінка в екстремальних ситуаціях, кухарство, вогнища,  театр, слідопитство, краєзнавство, флористика, журналістика, фехтування)

- випробування (бобер, день без ні, попелюшка, морж, нічна варта, 7 вогнищ, колода, тарзан, годинник, поет, лицар, винахідник, жайворонок, царівна несміяна)

- спортивні ігри та змагання

- спец-курс Робінзон (цей спец-курс розрахований на підготовлених скаутів, учасники будуть відібрані за результатами проходження відбору на початку табору)

- здача на нашивку «Три пера»

- заняття зі священиками

- ігри та квести

- творчі вечірні програми.

Тільки на літньому таборі скаути можуть отримати нашивки за випробування та за таку  кількість спеціалізацій.

Заняття та спец-курси будуть проводити досвідчені інструктори: майстри спорту з ТПТ та спортивного орієнтування, альпінізму, працівники рятувальної служби, лікарі, психологи, соціальні працівники, вчителі, інженери, які до того ж мають розряди з туризму та гірського туризму.

В таборі постійно буде знаходитись дитячий лікар та лікар - реаніматолог.  Духовну опіку табору взяли на себе три священики.  Всі інструктори та лідери працюють в якості волонтерів, під час відпусток на основних місцях роботи.

Вартість табору: при подачі заявки та сплати першого внеску (не менше 50% вартості) до 15.06 - 1000 грн, з 15.06 по 15.07 - 1100 грн, після 15.07 - 1200 грн.

Знижки: Скаутам 3 розряду - 50, 2ого -100, 1ого - 150 грн.

Цього року будуть діяти знижки для дітей з багатодітних родин, яких виховує мати- одиначка, дітей сиріт та напівсиріт, дітей - інвалідів. Обов'язковими умовами для отримання цієї знижки є: прописка в м. Києві; те, що дитина за поточний рік не відпочивала за державний кошт та набір наступних документів: заява від батьків, форма 3 з ЖЕКу, свідоцтво про категорійність. Вартість табору для таких учасників - 500 грн.

У вартість входить: харчування, аптечка, проїзд від Києва, страхування від нещасного випадку, канцелярія, транспортні витрати (розвідка місцевості, доставка загального спорядження та інструкторів, патрулювання та просторова організація занять, завіз продуктів), витратні матеріали для занять, спортивний інвентар, дрібне спорядження для занять, пам’ятна футболка, нашивки, призи, оренда загального спорядження, забезпечення питною водою та дровами, територіальні збори.  

Реєстрація учасників розпочинається з 24 травня. Останній термін подання заявки на участь у таборі - 20 липня.

Звертаємо вашу увагу на те, що всі новачки будуть пройти співбесіду з духівником табору.

Під час подачі документів , кожен учасник мусить здати : оригінал свідоцтва про народження, довіреність від одного з батьків на супровідника (довіреність буде видана батькам на місці реєстрації, також на сайт буде прикріплен примірник), копію паспорта одного з батьків, довідку про стан здоров’я та сан-епід стан.

Просмотров: 3543 | Добавил: verchik_v | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 СВЕТЛАНА  
0
ОТЗЫВ РОДИТЕЛЕЙ О ЛАГЕРЕ ПО ССЫЛКЕ
http://orthodoxy.org.ua/content/u-skautov-vse-ne-kak-u-lyudei-chto-uvideli-roditeli-kogda-navestili-svoikh-detei- v-letnem-lagere-80505

Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz